La programació

25 de setembre: Taller d’obertura dins els actes de la Festa de la Diversitat, a la Plaça de l’Ajuntament de 5 a 6 de la tarda. El mestre ballador Jordi Palou ens demostrarà balls cerdans i sardana curta.
                       
30 d’octubre: Primer taller (Casal Cívic, de 4 a 6 de la tarda) en què en Ferran Vila reprèn la sardana curta i segueix amb la jota tarragonina.

*27 de novembre: El segon taller (Casal Cívic, de 4 a 7) serà un monogràfic sobre el contrapàs amb una part d’exposició sobre la història del contrapàs i les variants del territori i una altra de demostració de les danses vives de Torroella de Montgrí, Sant Feliu de Pallerols, Sant Vicens de Torelló i Prats de Molló.
Per acabar el cicle (de 6 a 7), un berenar (coca i moscatell) i música en viu amb Randellaires voluntaris per repassar cadascuna de les vares.
***
29 de gener: Primer taller de trimestre. Tornem als balls plans i cerdans amb nou tallerista i noves figures. La següent hora es dedica a la sardana curta.

26 de febrer: Segon taller que es dedica a un aprofundiment del ball de bot i ball jota.

**26 de març: Taller de fi de trimestre dedicat al contrapàs. Provarem de convocar els mestres balladors Carles Mas o Joan Serra, únics al país en aquest ensenyament. Per la cloenda: berenar i repàs de les quatre vares amb música en viu de Randellaires.
***
30 d’abril: Ball pla/cerdà i sardana curta
28 de maig: Sardana curta i Ball de bot /jota
            ***25 de juny: Presentació del contrapàs llarg de Ripoll i cloenda.


***